Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000 (10th December) - Shiko Jano

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

9 Dec 2018

Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000 (10th December)

          Amazon Quiz Answers – 10th December

(All Answers) Amazon 10th December Quiz – Answer and Win Rs.1000


Amazon 8th November Quiz Answers, Amazon Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge WithAmazon Quiz Time Daily. Here comes Another Amazon GK Related Quiz.
Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000 (10th December)
Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000 (10th December)
Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Yesterday We have Posted PhonePe Petrol Offer & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 10th December Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.500

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.1000

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon 10th December Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 
coolzTricks Tip: For Our Reader’s Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon 10th December Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon 10th December Quiz Time Answers:

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?
Answer – James Earl Jones
2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer – Suffragettes
3. Which is the only bird that is able to fly backwards?
Answer – HummingBird
4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?
Answer – Brahmaputra
5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer – Santorini, Greece

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 8th December

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.
Answer – Kindle
2. Which country was formerly called Ceylon?
Answer – Sri Lanka
3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?
Answer – Tiger
4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?
Answer – Duff
5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?
Answer – Sweden

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 5th December

Q1.: Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat?
Answer: Yes
Q2.: Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws?
Answer: Cheetah
Q3.: Which country is home to the world’s largest number of wild tigers?
Answer: India
Q4.: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer: Batman
Q5.: Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund?
Answer: The Giant Panda

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 3rd December

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?
Answer – The Siberian Tiger
2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Answer – Pandora
3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?
Answer – Millipede
4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Answer – Fusion
5. A crocodile cannot stick out its tongue.
Answer – True

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 1st December

1. What is the name of the world’s largest lizard?
Answer – Komodo Dragon
2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?
Answer – The Step Pyramid of Djoser
3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?
Answer – The Arctic Ocean
4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?
Answer – Lady Gaga
5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?
Answer – Killer Whale

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad