Amazon Quiz Time Daily-10th July Quiz

Amazon Quiz Answers Daily 8-12 Answers






Amazon Quiz Answers Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon 10th July Quiz 


Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.
Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon IndiaPortal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time.
Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.
Amazon Quiz Time Daily 8-12

Amazon Quiz Time 8 AM – 12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon 10th July Quiz Time
  • Today’s Prize – Free Prize
  • Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 10th July 2019
  • Winners List Will Declare On – 30th July 2019

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :
Amazon Quiz Time Daily 8-12
4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button




Amazon Quiz Time Daily 8-12
5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time, You have to Give Right Answers To All these Questions
6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners
7. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon 10th July Quiz

We are Updating…

Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon 9th July Quiz

1) Kabir Singh, a film starring Shahid Kapoor and Kiara Advani is a remake of which popular Telegu film?
ans- Arjun Reddy
2) Fernando Torres has announced his retirement from football. Which country does he play for?
ans- Spain
3) What is the name of the technology used to make telephone calls over the internet?
ans- VoIP
4) Hakuna matata’, roughly translates to ‘there are no troubles’. It was popularized in English by the 1994 Disney movie, The Lion King. Which language does this phrase belong to?*
ans- Swahili
5)NASA has announced that it will be sending a robot to look for life on Saturn’s moon, Titan. What is the name of the robot?
ans- Dragonfly

Amazon Quiz Time Today 8th July – Answers of Amazon 8th JulyQuiz

1) Agni, Aakash, Bijli, Vayu, Fani, and Ochi are all names _____. Fill in the blank.
Ans- Cyclones
2) A myth states that men have one less rib in their chest as compared to women. But that is untrue. So, how many ribs bones are there in a human body?
Ans- 24
3) Which cricketer broke Sachin Tendulkar and Brian Lara’s records to become the fastest batsman reaching 20,000 international runs across formats (tests, ODIs and T20s)?
Ans- Virat Kohli
4) Resul Pookutty won an Oscar for Slumdog Millionaire. Which category did he win in?
Ans- Sound Mixing
5) When is the International Olympic Day observed every year?
Ans- 23rd June

Amazon Quiz Time Today 7th July – Answers of Amazon iPhone Xr Quiz

1) On the 75th anniversary of the Battle of Imphal (which occurred during WWII), the invading country set up a Museum of Peace in Manipur as a memorial gift. Which country was it?
Ans- Japan
2) Which among the following nations has become the first gulf country to launch a UN-developed anti-money laundering platform?
Ans- UAE
3) Did you know that the stomach produces acids to help digestion. These stomach acids primarily consist of ______. Fill in the blanks.
Ans- Hydrochloric Acid
4) Which was India’s first ever 3D animated film? It was a joint venture between Walt Disney Co & Yash Raj Films and was directed by Jugal Hansraj.
Ans- Roadside Romeo
5) Which company has recently patented the design for a foldable phone with multiple screens?
Ans- Google

Amazon Quiz Time Today 6th July – Answers of Amazon Sony Home Theatre Quiz

1) Joule, named after James Prescott Joule, is a unit of measurement that measures ______. Fill in the blank.
Ans- Energy
2) Flights take a longer time when they are flying from East to West, as compared to the other way around. True or False?
Ans- True
3) A new movie trailer for a film starring Sidharth Malhotra and Parineeti Chopra was released recently. What is the name of the film?
Ans- Jabariya Jodi
4) Did you know there is a name for the sound that martial artists make while performing karate? It’s often heard in movies and sounds like they are shouting quickly. What is it called?
Ans- Kiai
5) 15 year old, Cori Gauff defeated her tennis icon in the very first round of Wimbledon, with a score of 6-4, 6-4. Who did she beat?
Ans- Venus Williams

Amazon Quiz Time Today 5th July – Answers of Amazon Seagate Quiz

1) After the re-release of Avengers Endgame, which is the next Marvel film to hit theatres?
Ans- Spiderman: Far From Home
2) Vijay Shankar has been ruled out of the World Cup due to an injury. Who has been named as his replacement?
Ans- Mayank Agarwal
3) A tortoise discovered in Arunachal Pradesh is considered so beautiful that it was named ’Impressed’. True or False
Ans- True
4) Where did PM Narendra Modi perform Yoga asanas along with the public, on the fifth International Day of Yoga?
Ans- Ranchi
5) Legendary athlete, ‘The Flying Sikh’, won 5 golds in international championships, broke a 400m record at the 1960 Rome Olympics and won 77 races to win the Helms World Trophy in 1959. Who was he?
Ans- Milkha Singh

Amazon Quiz Time Today 4th July – Answers of Amazon Oppo F11 Pro Quiz

1) June 21 was the summer solstice in the Northern Hemisphere. It is known for being the ___ day of the year in this part of the world.
Ans- Longest
2) ‘Ablutophobia’ is the fear of?
Ans- Bathing
3) Which team won the FIH Women’s Series Finals hockey tournament held recently on June 23rd?
Ans- India
4) Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?
Ans- Libra
5) There are cells in the body that absorb other smaller cells and bacteria as a defense mechanism against infections. What are they called?
Ans- Phagocytes




Amazon Quiz Time Today 3rd July – Answers of Amazon Quiz

1) What is the highest civilian award of India?
Ans- Bharat Ratna
2) Who among the following has NOT held the position of chairman at ISRO (Indian Space Research Organization)?
Ans- Dr. APJ Abdul Kalam
3) Saif Ali Khan received the National Award for ‘Best Actor’ for his movie ‘HUM TUM’. True or False?
Ans- True
4) Which famous Indian personality has just announced the release of his autobiography titled, ‘My Life, My Mission’?
Ans- Baba Ramdev
5) Kasol (which is sometimes referred to as mini Israel), is situated on the banks of ________ river where you can find gushing streams and even hot springs! Fill in the blanks.
Ans- Parvati

Amazon Quiz Time Today 2nd July – Answers of Amazon Quiz

1) Farhan Akhtar will star in Rakesh Omprakash Mehra’s next film which tells the story of a boxer. What is the film called?
Ans- Toofan
2) In a bid to harbour good relations between countries, the state-owned English channel, DD India, will now be available in Bangladesh and _____. Can you guess where?
Ans- South Korea
3) The International Olympic Committee (IOC) just opened its new headquarters on the 125th anniversary of the Olympic Games revival. Where is it located?
Ans- Switzerland
4) India just opened it’s first ever hospital and water clinic for elephants! Where is it located?
Ans- Mathura
5) National Mathematics Day is celebrated on 22nd December to commemorate the birth anniversary of __________. Fill in the blanks
Ans- S Ramanujan

Amazon Quiz Time Today 1st July – Answers of Amazon Quiz

1) The Dadasaheb Phalke Award is one of the most prestigious awards given in the field of India cinema. Who was the first to win this award?
Ans- Devika Rani
2) Mohammed Shami became the 2nd Indian to take a hat-trick in the ICC World Cup. Who was the first Indian cricketer to do so?
Ans- Chetan Sharma
3) What is the name of the technology which uses cable-pulled devices or robots to mimic the movements of humans or animals? Example: The dinosaurs in Jurassic Park!
Ans- Animatronics
4) Who is popularly known as the ‘Birdman of India’ because of his highly influential work in the development of Ornithology (study of birds)?
Ans- Salim Ali
5) William Jay Bowerman is a popular name in the world of sports apparel and gear. He is the co-founder of which famous sportswear brand?
Ans- Nike

Amazon Quiz Time Today 30 June – Answers of Amazon Quiz

1) What is the full form of PDF in context to computing?
Ans- Portable Document Format
2) Which city is the capital of Australia?
Ans- Canberra
3) The Nehru Centre in London aims to create a cultural exchange between India and the UK. Which Indian author has been appointed as its new director?
Ans- Amish Tripathi
4) Which Indian Grand Chessmaster won the blitz event at the 2019 Asian Continental Chess Championship in Xingtai, China? Fun fact – he’s just 14 years old!
Ans- Nihal Sarin
5) Indian athlete, Pranati Nayak, recently won a bronze medal at an international tournament. Which sport is she associated with?
Ans- Gymnastics

Amazon Quiz Time Today 28 June – Answers of Amazon Quiz

1) Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?
Ans- UK
2) Avengers Endgame almost broke all records when it released. But it still isn’t the ‘most successful movie ever made’ in terms of money earned yet. Which film holds this record?
Ans- Avatar
3) Featuring at #100, who is the only Indian to be featured in the Forbes World’s Highest-Paid Athletes list 2019?
Ans- Virat Kohli
4) A Spanish poet, won the 1971 Nobel Prize for Literature. Who was this distinguished poet who is also well-recognized for his love poems?
Ans- Pablo Neruda
5) Nitesh Kumar Jangir won an award for creating a low-cost breathing support device called ‘Saans’. Who is this device meant for?
Ans- premature babies

Amazon Quiz Time Today 28 June – Answers of Amazon Quiz

1) The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?
Ans – VVS Laxman
2) Astronomers have spotted a large expanse of table salt deposits on Jupiter’s moon, Europa.
Ans – True
3) The Mt. Sinabung volcano erupted recently throwing up an ash column of 7kms! Which country is the volcano located in?
Ans – Indonesia
4) Which of these famous hard rock band’s debut album was called ‘Appetite for Destruction’?
Ans – Guns N’ Roses
5) World Blood Donor Day is celebrated on 14th June to commemorate the birth anniversary of ___ known for the development and classification of the blood group system. He is also known as the ‘Father of Transfusion Medicine’.
Ans – Karl Landsteiner

Amazon Quiz Time Today 27 June – Answers of Amazon Quiz

1) T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero?
Ans – Black Panther
2) Which of these Indian musical instruments is NOT a string instrument?
Ans – chengila
3) Diljit Dosanjh’s film Soorma, is based on the life of which prominent Indian hockey player?
Ans – Sandeep Singh
4) The 6th full moon of 2019 was visible on 17th June alongside Jupiter and appeared reddish in color. What was this phenomenon called?
Ans – Strawberry moon
5) Narendranath Datta was the birth name of which of these?
Ans – Swami Vivekananda

Amazon Quiz Time Today 26 June – Answers of Amazon Quiz

1) Name the monument that Mohamad Quli Qutub Shah built in Hyderabad in 1951 to commemorate the end of a deadly plague in the city.
Ans- Charminar
2) Whales and Dolphins sleep by resting one half of their brain at a time, which is one of the reasons why they can sleep without drowning
Ans- True
3) Which country will host the 2020 summer Olympics?
Ans- Japan
4) Which of the following is considered the national slogan of India? Hint – It was popularized by Pandit Madan Mohan Malaviya in 1918.
Ans- Satyameva Jayate
5) Who won the women’s Grand Slam title at the 2019 French Open tournament?
Ans- Ashleigh Barty

Amazon Quiz Time Today 25 June – Answers of Amazon Quiz

1) The iconic ‘Christ The Redeemer’ statue on Corcovado Mountain can be seen in which country?
Ans- Brazil
2) Scientists installed the world’s highest weather station recently. Where has it been launched?
Ans- Mt Everest
3) The Pickwick Papers, also known as The Posthumous Papers of the Pickwick Club, was the first novel of Mark Twain. True or False
Ans- False
4) Why did 22-year old Zonel Sougaijam, an engineer from Manipur, enter the ‘Facebook Hall of Fame’ in June 2019? PS – He was also awarded $5,000 by the company.
Ans- Detecting a bug in Whatsapp
5) Which company is launching India’s first electric motorcycle?
Ans- Revolt Motors

Amazon Quiz Time Today 24 June – Answers of Amazon Quiz

1) Who has been crowned Femina Miss India World 2019? PS – She hails from Rajasthan.
Ans- Suman Rao
2) Which state has the longest known cave in India? The cave is 24,583 meters in length!
Ans- Meghalaya
3) In the Hindi dub of Disney’s upcoming ‘Lion King’, Shah Rukh Khan will be the dubbing the character ‘King Mufasa’. Who will voice the character of Simba, the young lion and King Mufasa’ s son?
Ans- Aryan Khan
4) Which of the following movies won the Oscar for Best Picture, Best Director & Best Actor all at once in the year 1995?
Ans- Forrest Gump
5) 
Who will be directing Amitabh Bachchan’s next film, ‘Gulabo Sitabo’?
Ans- Shoojit Sircar

Amazon Quiz Time Today 23 June – Answers of Amazon Quiz

1) Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?
Ans- NH 44
2) ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?
Ans- China
3) Which national park in India is home to over 70 per cent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?
Ans- Kaziranga
4) Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?
Ans- Ceres
5) Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete’s life?
Ans- Parineeti Chopra

Amazon Quiz Time Today 22 June – Answers of Amazon Quiz

1) Which team broke the record for the highest number of goals scored in any World Cup match (women or men) in their debut performance at the FIFA Women’s World Cup? PS – they scored 13 goals in a single match!




Ans- USA
2) Sonam Kapoor and Dulquer Salman will be seen together in a fictional movie about the Indian cricket team, based on a book by Anuja Chauhan. What is the movie called?
Ans- The Zoya Factor
3) Which Bengaluru-based NGO, which is running one of the world’s largest school-meals project was recently awarded the BBC World Service Global Champion Award?
Ans- Akshaya Patra
4) Aromachology is the study of smells. What is the study of sound called?
Ans- Acoustics
5) Which Indian state launched ‘Pink Sarathi’ vehicles to ensure the safety of women commuting by local buses?
Ans- Karnataka

Amazon Quiz Time Today 21 June – Answers of Amazon Quiz

1) This year will be the 20th anniversary of ‘Operation VIJAY’ in India’s history. Which victorious war are we celebrating?
Ans- Kargil war
2) Jallikattu, a famous sport in Tamil Nadu, broke a world record this year for entering the maximum number of participating animals into the sporting arena. Which animal does this game involve?
Ans- Bull
3) India’s second mission to the moon, Chandraayan 2 is all set to blast off into space and aim for landing on the moon’s South Pole, where no one has ever been before. When will it be launched?
Ans- 15th July 2019
4) Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?
Ans- Indrasabha
5) Today is the International day of Yoga, celebrated annually on June 21. After a unanimous declaration for this day by the UN general assembly, when was the first ever International Day of Yoga celebrated worldwide?
Ans- 2015

Amazon Quiz Time Today 20 June – Answers of Amazon Quiz

1) The first ever computer virus was created in 1971. What was it called?
Ans- Creeper
2) India’s highest railway station (in altitude) is serviced by the Darjeeling Himalayan Railway, a UNESCO World heritage site. Where is it located?
Ans- Ghum
3) Mini Mathur and Cyrus Sahukar are starring in this all-new comedy by Amazon Prime Video which is produced by Dia Mirza. What is the show called?
Ans- Mind the Malhotras
4) For the first time in India, a drone was used to successfully transport blood from a remote health centre. In which state was this incredible feat achieved?
Ans- Uttarakhand
5) On 9th June 2019, Rafael Nadal cinched his 12th French Open win. Who did he play the finals against?
Ans- Dominic Thiem

Amazon Quiz Time Today 19 June – Answers of Amazon Vivo V15 Pro Quiz

1) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?
Ans- Gateway of India
2) Which of the following is NOT a form of carbon?
Ans- Glass
3) In the world of sports, the Dronacharya award is given to _____. Fill in the blank.
Ans- Sports coaches
4) Which is the largest blood vessel in the human body?
Ans- Aorta
5) The first Commonwealth Games were held in 1930 and saw 11 participating countries. Which country played the host for the games?
Ans- Canada

Amazon Quiz Time Today 18 June – Answers of Amazon Montra Helicon Bicycle

Q1) Did you know that India has a national aquatic animal! Which one of the following is it?
Ans- River Dolphin
Q2) Which country has launched the first Arctic tourist train service that takes its passengers through the Arctic region before reaching Norway? PS: It is named Zarengold.
Ans- Russia
Q3) Amazon was founded by Jeff Bezos in the year 2000.
Ans- False
Q4) Who has Forbes magazine named as the world’s first billionaire rapper?
Anns- Jay-Z
Q5) Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?
Ans- Hariahara I

Amazon Quiz Time Today 17 June – Answers of Amazon 17th June Quiz

Start Your Quiz By Clicking Directly Here (Open in Amazon App) – Amazon Quiz Page
Question No.1) The Queen of England celebrates 2 birthdays – on her actual date of birth in April, and an official birthday in June. How old did she turn this year?
Answer is – 93
Question No.2) Which Indian football player has made the highest number of international appearances (108 matches to be exact) to become the highest capped footballer in the country?
Answer is – Sunil Chettri
Question No.3) Elena Cornaro Piscopia was one of the first women to receive an academic degree from a university in 1678 and was featured on a Google Doodle recently! What did she receive her doctorate in?
Answer is- Philosophy
Question No.4) Kangaroo is a type of mammal that carries its young in a small external pouch on its body. What is this type of mammal called?
Answer is- Marsupial
Question No.5) Which world famous brand derived its name from the Greek goddess of victory?
Answer is- Nike

Amazon Quiz Time Today 16 June – Answers of Amazon Apple Watch

1) Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?
Ans- Charles Darwin
2) Long before Google, there have been other search engines on the internet. But which one was the first?
Ans- Archie
3) Vicky Kaushal released the first look of a new film (his first horror movie) called ‘Bhoot: Part One – The Haunted Ship’. Who plays the female lead in the film?
Ans- Bhumi Pednekar
4) The 2019 FIFA Women’s World Cup started its eighth edition on 7th June. Which country is hosting the tournament this year?
Ans- France
5) The last film that Satyajit Ray directed before he passed, was based on one of his own short stories, Atithi. What was the film called?
Ans- Agantuk

Amazon Quiz Time Today 15 June – Answers of Amazon Blaupunkt Party Speakers

1) Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.
Ans- True
2) World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?
Ans- 8th June
3) The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?
Ans- Canada
4) Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?
Ans- 16th June
5) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.
Ans- Rohit Sharma

Amazon Quiz Time Today 14 June – Answers of Amazon Fossil Explorist Smartwatch

1) The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?
Ans – Alam Ara
2) Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?
Ans – Mahesh Bhupathi
3) During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?
Ans – Gateway of India

Amazon Quiz Time Today 13 June – Answers of Amazon Pay Balance

1.After the Green Revolution, ‘Operation Flood’ was launched in the year 1970. Which product was the focus of this movement?
Ans. Milk
2.What is the national sport of India?
Ans. India doesn’t have one
3.The Odisha government recently launched a scheme to provide free sanitary napkins to school girls across the state. What is this scheme called?
Ans. Khushi
4.Who recently created history by becoming the first-ever spinner to bowl the opening over in a World Cup match?
Ans. Imran Tahir
5.Which of these branches of science is concerned with the study of reptiles and amphibians?
Ans. Herpetology

Amazon Quiz Time Today 12 June – Answers of Amazon Honor View 20

1) Out of all the natural lakes in the world, more than 50% are situated in ______. Fill in the blanks.
ans- Canada
2)
A new species of a pit viper was discovered in India and named after the place it was found in. It is now the only Indian state to have a pit viper named after it. Which state is it?
ans- Arunachal Pradesh
3) Orchha, an Indian town that was recently added to UNESCOWorld Heritage Site tentative list is located in which of these states?
ans- Madhya Pradesh
4) An Amazon Prime Original series about 4 female friends, starring Sayani Gupta and Bani J has announced it’s second season. What is the show called?
ans- Four More Shots Please!
5) Which Indian state recently won the 2019 WHO award for tobacco control?
ans- Rajasthan

Amazon Quiz Time Today 11 June – Answers of Amazon Fitbtit Versa Smartwatch

1.What is the name of the fictional Arabian city where the story of Aladdin is based?
Ans. Agrabah
2.Videos of the world’s first (and most rare) albino giant panda were captured recently. Where was this albino panda seen?
Ans. China
3.The retired judge of Indian Supreme Court Justice Madan B Lokur has been appointed to the Supreme Court of Fiji.
Ans. True
4.Who is the youngest Member of Loksabha in the history of Indian Parliament?
Ans. Chandrani Murmu
5. Murray Gell-Mann was the Nobel Prize Laureate in 1969 who passed away recently. For which field did he win the Nobel Prize?
Ans. Physics

Amazon Quiz Time Today 10 June – Answers of Amazon Pay Quiz

1) India’s only orangutan recently passed away at Odisha’s Nandankanan Zoological Park. What was her name?
Ans- Binny
2) The Union Environment Ministry of India has released a song titled ‘Hawa Aane De’ to spread awareness about air pollution. The music video features Akshay Kumar and Vicky Kaushal among others. Who has written the lyrics for the song?
Ans- Swanand Kirkire
3) Which former President of India was conferred Mexico’s highest civilian honor for foreigners titled ‘Orden Mexicana del Aguila Azteca’ (order of the Aztec Eagle)?
Ans- Pratibha Patil
4) Which was the first Indian movie to be nominated for the Oscar Awards?
Ans- Mother India
5) What is the name of Hrithik Roshan’s upcoming film where he plays a teacher and mathematician named Anand Kumar?
Ans- super 30

Amazon Quiz Time Today 9 June – Answers of Amazon Vivo V15 pro

1) The world’s highest polling station can be found in Himachal Pradesh and it has 49 registered voters. Where is it located?
Ans -Tashig
2) Which animal made a comeback on the Versova beach in Mumbai, after almost 15 years, when the beach was cleaned up by the efforts of the residents?
Ans- Olive Ridley Turtles
3) In technology terms, the prefix ‘Giga’ is used to denote a factor of one million.
Ans- False
4) The Indian Navy has teamed up with the government to launch the first ever underwater museum in India. Where will this museum be launched?
Ans- Pondicherry
5) ______ will be the first Indian state to ban food delivery without a valid hygiene rating.
Ans- Punjab

Amazon Quiz time 8 June – Answers of Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz

1) Name the legendary coach of Master Blaster Sachin Tendulkar who was also a recipient of the Padma Shri & Dronacharya award?




Answer– Ramakant Achrekar
2) NASA has announced a moon mission for 2024, which will return astronauts to the Moon for the first time in half a century. What is this mission called?
Answer – Artemis
3) NASA has found evidence of water ice and organic molecules on Ultima Thule’s surface―the farthest world ever explored by mankind
Answer – True
4) What is the traditional boat race conducted in Kerala during the season of the harvest festival of Onam called?
Answer – Vallam Kali
5) Name the 49-year-old veteran Nepali Sherpa who scaled Mount Everest for the 24th time and broke his own world record.
Answer – kami rita

Amazon Quiz Time Today 7 June – Answers of ₹5000 Amazon Pay Quiz

1) Christiaan Barnard was the first surgeon to successfully perform the world’s first human-to-human heart transplant. In which year did this surgery take place?
Ans – 1967
2) Who recently became the first female umpire to officiate in a men’s one-day international cricket match?
Ans – Claire Polosak
3) Which tennis player recently received a ‘Knighthood’ at the hands of Prince Charles of Wales?
Ans – Andy Murray
4) International Dance Day is celebrated each year on 29th April on the birthday of Jean-Georges Noverre. Which style of dance is he regarded as the creator of?
Ans – ballet
5) Which of these Indian web series is based on a 2006 novel by Vikram Chandra which goes by the same name?
Ans – Sacred Games

Amazon 24k Gold Bar Quiz Answers – 6th June

1) Which of these cities is located on two continents?
Ans- Istanbul
2)Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?
Ans- UK
3) Which long-range, sub-sonic cruise missile was successfully test fired by India on April 15, 2019?
Ans – Nirbhay
4) India’s first natural ice cafe has been launched at 14,000 feet, in the shape of an ice stupa. Where is it located?
Ans- Ladakh
5)Raveena Tandon won a National Award for Best Actress in 2001, for portraying the role of a woman who has faced domestic violence. Which movie did she win it for?
Ans- daman

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers – 5th June

1) ‘Olympus Mons’ is the largest mountain in our solar system, and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?
Ans – Mars
2) Who is the first ever Indian woman to win a Silver medal at the Olympics?
Ans – P. V. Sindhu
3) Birds have no teeth, so they break down their food in the ___ before digesting it.
Ans – Gizzard
4) Chinmay Prabhu, a 20 year old Indian entered the Guiness Book of World Records in 2018, for solving the highest number of pyraminx (pyramid-shaped Rubik’s cubes) — under water.
Ans – True
5) The world’s first ‘zero-waste’ commercial flight operated from Sydney to Adelaide and disposed all waste via compost, reuse or recycling. Which airline was it?
Ans – Qantas

Amazon 4th June Fitbit Iconic Watch Quiz Answers 

Question 1 :- Which European country is home to the famous city of Transylvania?
Answer is – Romania
Question 2 :- Which film was Ashutosh Gowarikar’s directorial debut?
Answer is – Pehla Nasha
Question 3 :- Teressa Island, named after the Arch-Duchess of Austria, falls under which Union Territory of India?
Answer is –Andaman and Nicobar Islands
Question 4 :- Which of these is the only man to have reportedly played both in the ICC Cricket World Cup and FIFA World Cup?
Answer is – Sir Vivian Richards
Question 5 :- A group of engineers in Kerala have developed a spider-shaped robot called Bandicoot. What does it do?
Answer is – Cleans manholes

Amazon 3rd June Quiz Answers 

1) Who is the author of the famous book of fables known as ‘Panchatantra’?
Ans- Vishnu Sharma
2) In Roman mythology, who was the goddess of sorcery and witchcraft, also known as the goddess who haunted crossroads and graveyards?
Ans- Trivia
3) The International Cricket Council has recently appointed its first female match referee. Hint: She’s from India. Who is she?
Ans- GS Lakshmi
4) Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?
Ans- Venezuela
5) Which country will host the 2023 Asian Cup Football Tournament?
Ans – China

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 2nd June

1) In Japanese, what is the word for goodbye?
Ans – Sayonara
2) What is the actress, Tabu’s, real name?
Ans – Tabassum Fatima Hashmi
3) The world’s fastest bullet train, ALFA-X, is said to reach speeds of 400 kms/hour. In which country were the tests for this train conducted recently?
Ans – Japan
4) Ayushmann Khurana will appear in a new movie where he plays an on-screen police officer for the first time. What is the name of this movie which is directed by Anubhav Sinha?
And – Article 15
5) Which player was named the MVP (Most Valuable Player) of the season in the IPL 2019?
Ans – Andre Russel

Amazon Mi LED Android TV Quiz Answers – 1st June

1.In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Ans. Fusion
2.On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?
Ans. 12th March 1930
3.The Rashtriya Ekta Diwas is observed every year in India on 31st October. It is celebrated to commemorate the birth anniversary of which prominent personality in our nation’s history?
Ans. Sardar vallabhbhai Patel
4.Who has been appointed as the new coach of the Indian men’s football team?
Ans. Igor Stimac
5.The ______ recently launched the ‘Golden Card’ – a permanent residency permit similar to the Green Card in the USA?
Ans. UAE

Amazon JBL Pulse 3 Wireless Speakers Quiz Answers: 31st May

1) Which of these countries was NOT a Soviet Republic in USSR?
Ans – Czechoslovakia
2) In which year did India join the United Nations?
Ans – 1945
3) Former top-ranking pro-golfer Vijay Singh is from which country?
Ans – Fiji
4) With which dance form would you associate the famous dancers Rukmini Devi Arundale and Yamini Krishnamurthy?
Ans – Bharatanatyam
5) In cricket, what do you call a run taken when the ball passes the batsman without touching his bat or body?
Ans – Bye

Amazon 30th May Quiz Answers:

1) In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?
Ans – Trapezium
2) The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?
Ans – Guwahati
3) If you were a cartographer, what would you be studying?
Ans – Maps
4) Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?
Ans – Lions
5) In which city can you find the mausoleum of Mughal Empress Arjumand Banu Begum?
Ans – Agra

Amazon 29th May Galaxy M30 Quiz Answers

1: One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?
Ans – Assam
Q 2: Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?
Ans – Awara
Q 3: M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.
Ans – Leo Tolstoy
Q 4: What is a fathometer used to measure?
Ans –  Ocean depth
Q 5: Which of these elements is NOT named after a scientist?
Ans – Ruthenium

Amazon 28th May Ray-Ban Sunglasses Quiz Answers

1.Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?
Ans. Karnataka
2.Hippopotomonstrosesquippedaliophobia is the fear of long words
Ans. True
3.In which country is Mount Vesuvius located?
Ans. Italy
4.Which of the following films has NOT been directed by Imtiaz Ali?
Ans. Karwaan
5.What was the real name of Pope John Paul II?
Ans. Karol Jofez Wojtyala

Amazon 27th May ₹5000 Pay Balance Quiz Answers

1. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?
Answer. Lord Voldemort
2.Apart from Venus, which planet rotates from east to west?
Answer. Uranus
3.In mathematics, the ‘lemniscate’ is a symbol for?
Answer. Infinity
4. The Duke and Duchess of Sussex, aka Prince Harry and Meghan Markle have recently announced the birth of their son. What is the royal baby’s first name?
Answer. Archie
5. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?
Answer – -40

Amazon iPhone XR Quiz Answers

1. Which of these did Alfred Nobel invent?
Answer – Dynamite
2. Which is the largest internal organ in the human body?
Answer – Liver
3. India has been submitting films for the Oscar awards nominations since 1957. Which was the first Indian film submitted to the Oscars?
Answer – Mother India
4. Which country hosted the Summer Olympics in 2016?
Answer – Brazil
5. Chunky Pandey’s daughter made her debut alongside Tiger Shroff in Student of the Year 2. What is her name?
Answer – Ananya Pandey

Amazon Sony LED Tv Quiz Answers

Q 1: Which is the only bird that is able to fly backwards?
Ans – Hummingbirds
Q 2: What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Ans – Suffragetted
Q 3: Who is the first Indian to be elected as one of the 5 members of the FIFA Executive Council? Hint – He’s also the president of the ‘All India Football Federation’
Ans – Praful Patel
Q 4: In which European city would you find the Acropolis?
Ans –  Athens, Greece
Q 5: In the live action remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?
Ans – James Earl Jones

Amazon American Tourister Suitcase Quiz Answers

Q 1: In botany, strawberries are part of the rose family.
Ans – True
Q 2: Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?
Ans – MS Dhoni
Q 3: A Bollywood actor was conferred with an Honorary Doctorate in Philanthropy from University of Law, London in April 2019. Who was it?
Ans – Shah Rukh Khan
Q 4: Rosalind is the name of a moon in our solar system. Which planet does it orbit?
Ans –  Uranus
Q 5: Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?
Ans – Jungfrau

Amazon 23rd may Quiz Answers:

1) The Padma Awards are the highest civilian honors presented to individuals in India. These annual awards take place on the eve of which significant day?
Ans – Republic Day
2) Which famous Indian brand was named after Nirupama Patel, the creator’s daughter?
Ans – Nirma
3) Sabeer Bhatia, an Indian entrepreneur, co-founded which web-based email company?
Ans – Hotmail
4) An Indian film renamed as ‘San Ge Sha Gua’ became a huge hit with young students in China. Name the movie.
Ans – 3 Idiots
5) The first FIFA world cup took place in 1930. Which country was the host?
Ans – Uruguay

Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers:

1. Fanta and Sprite belong to which beverage company?
Ans. The Coca Cola Company
2. Rio de Janeiro is the capital of Brazil
Ans. False
3.In the recently concluded IPL 2019, which player won the ‘Purple cap’ for being the leading wicket-taker of the tournament?
Ans. Imran Tahir
4. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?
Ans. Washington DC
5. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?
Ans. Nelson Mandela

Amazon Blaupunkt party speakers Answers:

1. Which Bollywood actor’s real name is Rajiv Hari Om Bhatia?
Answer – Akshay Kumar
2. In the movies Avengers: Infinity War, who was the guardian of the soul stone on Vormir?
Answer – Red Skull
3. Time magazine’s list of ‘100 Most Influential People 2019’ featured 3 Indians – Menaka Guruswamy, Arundhati Katju, and ___. Fill in the blanks.
Answer – Mukesh Ambani
4. Which country will host the FIFA U-17 Women’s World Cup 2020?
Answer – India
5. The Rabindranath Tagore Literary Prize 2019 was awarded to the book ‘Solo’ which was released 9 years ago. Who is the author to win the prize?
Answer – Rana Das Gupta

Amazon 20th May Quiz Answers:

1. Which was the first colour film released in India?
Answer – Kisan Kanya
2. Shoojit Sircar’s next film stars Vicky Kaushal where he portrays the role of a revolutionary during the Indian freedom struggle. Which character is he playing?
Answer – Sardar Udham Singh
3. The Asian Wrestling Championships 2019 were recently held in Xi’an, China and India won 16 medals in the event, including one Gold. Which sportsperson bought home the Gold?
Answer – Bajrang Punia
4. Zoya Akhtar announced her new production house, along with the launch of her film Gully Boy. What is her production house called?
Answer – Tiger Baby Production
5. Who was the first Indian to ever win an Oscar?
Answer – Bhanu Athaiya

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers:

Question 1. Where in India can you find the Jarawas and Sentinelese tribes?
Answer: Andaman and Nicobar Island
Question 2. What is the name of the new axe that Thor get’s made in Avengers: Infinity War?
Answer: Stormbreaker
Question 3. The world’s tallest indoor waterfall (131 ft) has been created at an airport. Which country can you see it in?
Answer: Singapore
Question 4. Which national park in India was known as the Hailey National Park at the time of inception in 1936?
Answer: Jim Corbett National Park
Question 5. Name the cricketer who has become the first in the world to hit more than 500 sixes in international cricket.
Answer: Chris Gayle

Amazon Diesel Chi Watch Quiz Answers:

1) In 2000, 17-year-old Priyanka Chopra won the title of Miss India and later that year went on to be crowned as ___. Fill in the blanks.
Ans – Miss World
2) A narrow strip of water separates India and Sri Lanka. What is it called?
Ans – Palk strait
3) Consisting of over 1,349 pages and 591,552 words, which novel by Vikram Seth is one of the longest novels ever published in a single volume in the English language?
Ans – A Suitable Boy
4) An anemometer is a type of scientific instrument that measures quantity of rainfall.
Ans – False
5) Raavana 1 is a low-orbit satellite. It is the first satellite of _. Name the country.
Ans – Sri Lanka

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers:

1. Which is the smallest continent by land area?
Answer – Australia
2. An ostrich’s eye is bigger than its brain.
Answer – True
3. Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?
Answer – Tungabhadra
4. Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?
Answer – Denmark
5. 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?
Answer- Malawi

1. Washing soda is the common name for which compound?
Answer – Sodium Carbonate
2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Answer – A Dance Form
3. What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?
Answer – Does not Exist
4. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Answer – Lava Dance
5. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Answer – Chandrasekhara Venkata Raman

1. What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?
Answer – Ivory
2. Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?
Answer – Lettuce
3. A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?
Answer – Bathing
4. Which of these is the Greek goddess of victory?
Answer – Nike
5. The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.
Answer – Rs.5

Amazon Sony Home Theatre Quiz Answers:

1. Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Answer – Batman
2. What is the name of the world’s largest lizard?
Answer – Komodo Dragon
3. In which country, would you find the Free State of Bavaria?
Answer – Germany
4. Anura is the scientific name for which well-known animal?
Answer – Frog
5. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?
Answer – Lady Gaga

Amazon 13th May Quiz Answers:

1. Which popular product is associated with the words Nano, Shuffle and Touch?
Answer – Music Player
2. What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?
Answer – Arpanet
3. The ear and sense of balance are closely connected, and an ear infection may cause one to lose balance and fall.
Answer – True
4. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?
Answer – Military Tanks
5. Which of these can a horse NOT do?
Answer – Vomit

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers:

1. Madre, Morsa, Maman, and Okaasan are different terms for a ___.
Answer – Mother
2. Anna Jarvis was the founder of the Mother’s Day holiday and led the establishment of the holiday after her mother’s death. When was the first Mother’s Day celebrated?
Answer – 1908
3. Who is actor Ranbir Kapoor’s famous mother?
Answer – Neetu Kapoor
4. In Greek mythology who was mother of the gods?
Answer – Rhea
5. Mahatma Gandhi often credited his mother for the impact she had in his spiritual development. What was her name?
Answer – PutliBai Gandhi

Amazon 11th May Quiz Answers:

1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.
Answer – Tower
2. Which of this crawly creature is said to have the highest number of legs – and can go up to 200 pairs?
Answer – Millipede
3. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Answer – Fusion
4. A crocodile cannot stick out its tongue.
Answer – True
5. Which is the largest subspecies of the Tiger?
Answer – The Siberian Tiger

Amazon 10th May Quiz Answers:

1. Which is the smallest state in India?
Answer – Goa
2. In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?
Answer – England
3. Complete the phrase – ‘wear your heart on your __’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.
Answer – Sleeve
4. You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Answer – Mumbai
5. In which country were the first Olympic games held?
Answer – Greece

Amazon 9th May Quiz Answers:

1) RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. His elder brother was a writer, and the author of the series ___.
Ans – Malgudi Days
2) The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.
Ans – Eucalyptus leaves
3) Maria Montessori was an Italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?
Ans – Education
4) Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Ans – Pandora
5) Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderabadi dessert, made from apricots which were created by the Royals as it needed the fruit to be imported. What is the dish called?
Ans – Qubani-ka-Meetha

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answer – 8th May

1. Himalaya is a Sanskrit name, given to the mighty snow-capped mountain range. What does the name mean?
Answer – Abode of Snow
2. Which nation was the first to give women the right to vote?
Answer – New Zealand
3. ASIMO an advanced, walking humanoid robot, which was created by a popular automobile company in 2000. Which company made it?
Answer – Honda
4. Ser Davos Seaworth is the right-hand man of Stannis Baratheon, in the first few seasons of Game of Thrones, before he joins Jon Snow in the fight against the Whitewalkers. What is the nickname given to Ser Davos?
Answer – Onion Knight
5. Which northern animal is known as the ‘Gulo Gulo’ in Latin?
Answer – Wolverine

Amazon 3rd May Quiz Answers:

1) Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?
Ans – Feet
2) Which of the following is NOT a variety of mango?
Ans – Red Dacca
3) Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?
Ans – None
4) There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?
Ans – Big Rip
5) He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift fur Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?
Ans – Satyendranath Bose

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers: 2nd May

1. Which of these constellations represents a goat?
Ans. Capricornus
2. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?
Ans. Arunachal Pradesh
3. We use Google Maps for everything these days. What does GPS stand for?
Ans. Global Positioning System
4. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?
Ans. Uranus
5. How many planets in our solar system have rings?
Ans. 4

Amazon 24k Gold Bar Quiz Answers – 1st May

1. The ‘funny bone’ got its nickname because of that funny feeling you get after you hit it. Where is it located?
Ans. Elbow
2. The deepest point on Earth lies 36000 feet below sea level. Where can you find it?
Ans. Mariana Trench
3. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?
Ans. Nelson Mandela
4. Which of these Indian actors was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Ans. Milind Soman
5. The first type of molecule that ever formed in the universe was recently detected in space for the first time, after decades of searching. What is this molecule called?
Ans. Helium Hydride

Amazon Mi LED Android TV Quiz Answers – 30th April

1. When talking about computers, what does RAM stand for?
Ans. Random access memory
2. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018?
Ans. Tesla
3. Jakarta is the capital of which country?
Ans. Indonesia
4. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.
Ans. False
5. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?
Ans. Aquarius

Amazon JBL pulse 3 Quiz Answers:

Q1: Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Ans- Thor
Q2: What system of governance does India operate under?
Ans- Parliamentary
Q3: ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Ans- Charles Darwin
Q4: How many states and union territories does India comprise of?
Ans- 29 States and 7 Territories
Q5: The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Ans- Durion

Amazon Oppo A5s Quiz Answers:

1. When does the Summer Sale 2019 begin for all customers?
Answer – 4th May 2019
2. Using which bank’s debit/credit card can you get an additional 10% instant discount on shopping during the Summer Sale on Amazon.in?
Answer – State Bank of India
3. What is the battery capacity of the latest OPPO A5s?
Answer – 4230 mAh Battery
4. Which of the below smartphones would be on flash sale during the Summer Sale event?
Answer – All of the Above
5. OnePlus 6T has gone on the first ever price drop. How much is the drop on the 8GB+128GB variant?
Answer – Rs.4000
6. Mi power bank is NOT available in which of these color variant?
Answer – Neon Purple
7. Which of these is a feature of the Mivi Thunder Beats earphone?
Answer – All of the Above

Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers:

1) At room temperature, which is the only metal
that is in liquid form?
Ans – Mercury
2) Azim Premji, the Indian business tycoon is the
chairman of which company?
Ans – Wipro Limited
3) An oenologist is a person who studies the
science of _. Fill in the blank
Ans – Wine making
4) Which city is the capital of the United Arab
Emirates?
Ans – Abu Dhabi
5) Which of the following planets can NOT be
seen with the naked eye, from Earth?
Ans – Neptune

Amazon 27th April Quiz Answers 

Q1: If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Ans- Mumbai
Q2: An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Ans- Fifty rupees
Q3: The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?
Ans- Glabella
Q4: PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?
Ans- Sonam Kapoor
Q5: Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
Ans- Orange

Amazon Urban Ladder Recliner Quiz Answers – 26th April

Q1.: The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?
Ans- Andaman and Nicobar
Q2.: Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?
Ans- Nari Shakti
Q3.: A 26.3-meter-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?
Ans- Shanghai
Q4.: Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?
Ans- The White Tiger
Q5.: Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?
Ans- Himachal Pradesh

Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 25th April

Q1.: What does a manometer measure?
Ans- pressure
Q2.: In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?
Ans- The Top goal scorer
Q3.: According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?
Ans- Rome
Q4.: From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Ans- 1984
Q5.: In Japanese, what is the word for goodbye?
Ans- Sayonara
Previous
Next Post »