Amazon Samsung Quiz – Answer & Win Samsung Galaxy A50

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answer






Amazon Quiz Time – Answer & Win Samsung Galaxy A50


Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Samsung galaxy A50 quiz – Hi Gus, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon GK Related Quiz.
Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon Samsung Quiz - Answer & Win Samsung Galaxy A50
Yesterday We have Posted Amazon Quiz Time & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 12th May Quiz, Where They Are Giving Away free Samsung Galaxy A50.

Amazon Quiz Time – Answer & Win Samsung Galaxy A50

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store




2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Samsung galaxy A50 Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 
coolzTricks Tip: For Our Reader’s Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers – 10th July

Q1. The superstar, Sridevi, marked her Bollywood debut in the year 1979. Which was her first Bollywood film ?
Ans- Solva Sawan
Q2. What is the name of the tribal martial art dance form which originated in the forests of Odisha and is exclusively performed by men?
Ans- Chhau of Mayurbhanj
Q3. Cassius Clay Jr. is the birth name of which Olympic gold-winning boxer? PS – he was the first fighter to win the heavyweight title 3 times.
Ans- Muhammad Ali
Q4. ‘Lessons Life Taught Me Unknowingly’ is the autobiography of a famous Indian actor which will be released on 5th Aug. Whose life is it about?
Ans- Anupam Kher
Q5. India won its first World Cup in 1983, which was also played in England. In which month did India make that historic win?
Ans- June

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers – 5th June

1) ‘Olympus Mons’ is the largest mountain in our solar system, and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?
Ans – Mars




2) Who is the first ever Indian woman to win a Silver medal at the Olympics?
Ans – P. V. Sindhu
3) Birds have no teeth, so they break down their food in the ___ before digesting it.
Ans – Gizzard
4) Chinmay Prabhu, a 20 year old Indian entered the Guiness Book of World Records in 2018, for solving the highest number of pyraminx (pyramid-shaped Rubik’s cubes) — under water.
Ans – True
5) The world’s first ‘zero-waste’ commercial flight operated from Sydney to Adelaide and disposed all waste via compost, reuse or recycling. Which airline was it?
Ans – Qantas

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers – 12th May

1. Madre, Morsa, Maman, and Okaasan are different terms for a ___.
Answer – Mother
2. Anna Jarvis was the founder of the Mother’s Day holiday and led the establishment of the holiday after her mother’s death. When was the first Mother’s Day celebrated?
Answer – 1908
3. Who is actor Ranbir Kapoor’s famous mother?
Answer – Neetu Kapoor
4. In Greek mythology who was mother of the gods?
Answer – Rhea
5. Mahatma Gandhi often credited his mother for the impact she had in his spiritual development. What was her name?
Answer – PutliBai Gandhi

Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers

Q1: Which planet in the solar system has the most moons?
Ans- Jupiter
Q2: In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Ans- 1983
Q3: Salman Khan’s character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem’?
Ans- Dabangg [2010]
Q4: ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?
Ans- The Office
Q5: Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Ans- On Your Feet

Terms & Conditions:

This Contest will commence on 21st April from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy A7 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
Previous
Next Post »